اطلاعیه مهم در خصوص نحوه فعالیت‌های آموزشی دانشگاه در تعطیلی یک هفته‌ای شهر تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه امروز شنبه 1399/07/12 اطلاعیه‌ای به شرح زیر صادر کرد:

با عنایت به بخشنامه استانداری محترم تهران در خصوص تعطیلی یک هفته‌ای شهر تهران، مصوبه شورای دانشگاه به شرح زیر اعلام می‌شود:

ادامه مصاحبه داوطلبان دوره دکتری نیمه ‏متمرکز سال 1399، با رعایت کامل پروتکل‏ های بهداشتی، طبق برنامه اعلام شده قبلی برگزار خواهد شد.

دروس نظری نیمسال جاری طبق برنامه هفتگی، کماکان با استفاده از سامانه آموزش‏ های مجازی دانشگاه ارائه  می ‏شود.

کلاس ‏های کارگاهی و آزمایشگاهی دانشکده هنر و معماری از طریق سامانه آموزش ‏های مجازی دانشگاه تشکیل خواهد شد.

کلاس‏ های حضوری دروس عملی (کارگاه ‏ها و آزمایشگاه ‏ها) سایر دانشکده ها، تا تاریخ 18 مهرماه  برگزار نخواهد شد.

درخصوص فعالیت ‏های اداری دانشگاه، متعاقباً اطلاع ‏رسانی خواهد شد. با این وجود توصیه می ‏شود دانشجویان محترم تا تاریخ 1399/07/18 از مراجعه حضوری برای انجام امور اداری خودداری نمایند.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

1399/07/12